detector.media
27.02.2013 17:11
«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через відтік аудиторії

«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через  те, що, відповідно до аналізу прайму, на програмі відбувався відтік глядацької аудиторії з телеканалу. Про це йдеться у коментарі «Детектор медіа» прес-служби каналу.

 

«Тому було прийнято рішення про те, що тепер новини спорту  висвітлюватимуться в рамках основного випуску «Подробностей», поряд з іншими важливими новинами політики, економіки та соціального життя країни. Новини спорту, значимі для українського телеглядача, будуть невід'ємною частиною новинного продукту телеканалу «Інтер», - повідомляє прес-служба.

 

За інформацією каналу, у редакції новинного продакшину «НІС»  залишаться працювати журналісти, які спеціалізуються на спортивній тематиці, і висвітлюватимуть найвагоміші події у світі спорту. Однак  прес-служба не уточнює, чи  буде скорочено частину спортивної редакції. Нагадаємо, за інформацією видання «Взгляд», канал має намір звільнити 20 співробітників.

 

«У пріоритеті - трансляції спортивних заходів, зйомка документальних фільмів, підготовка спецпроектів спортивної тематики. Для «Інтера» важливі всі напрямки суспільного життя і всі події, які цікавлять українців, - ми не розставляємо пріоритети штучно, чи то політика, економіка, культура, чи спорт. Надалі канал буде приділяти велику увагу подіям, пов'язаним зі спортом, і це не тільки традиційні для глядачів бокс і футбол», - наголошує прес-служба.

 

За інформацією каналу упродовж останніх 5 років в ефірі «Інтера» з незмінно високими показниками транслюються бої братів Кличко та інших боксерів компанії K2 Promotions.

 

Телеканал «Інтер» і надалі буде продовжувати співпрацю з компанією братів Кличко. Також підписаний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної з футболу до 2014 року.

Показники «Спорт в подробностях» перевищували середні каналу. Втім варто відзначити, що у лютому програма почала втрачати аудиторію. Тобто якщо в середньому за січень проект мав частку 17,44%, то у лютому (станом на 27 лютого) лише 14,49% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

Нагадаємо, 28 грудня припинив вихід проект «Подробности. Неформат».

 

У діграмі вказані показники (%) програм «Подробности» «Подробности. Неформат»  та «Спорт в подробностях» за період 2012-2013 роки. Аудиторія 18+, вибірка «50 тис.+»

 

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY