Колишній головред «Сегодня» Ігор Гужва запускає нову газету й упевнений в її успішності

27 Лютого 2013
8259
27 Лютого 2013
13:25

Колишній головред «Сегодня» Ігор Гужва запускає нову газету й упевнений в її успішності

8259
Колишній головред «Сегодня» Ігор Гужва запускає нову газету й упевнений в її успішності

Ігор Гужва підтвердив, що запускає новий друкований проект на українському ринку. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«До мене надійшла цікава пропозиція, тому я вирішив повернутись в Україну. Проект може бути досить масштабним і, я упевнений, що успішним. Тому я вирішив повернутись до Києва, де є напрацьований  досвід та  люди, з якими я можу робити хороший проект. Тож попрацюю тут», - сказав він.

 

Про подробиці нового проекту він обіцяє розказати у середині березня. За інформацією джерел «Детектор медіа», це буде безкоштовна щоденна газета. Однак  на прохання підтвердити чи спростувати цю інформацію пан Гужва зазначив, що це - один з варіантів, які зараз обговорюються.

 

«Коли  готується щось нове, і ще не має остаточно прийнятих рішень, тоді намагаються не виносити на публічне обговорення цю інформацію», - сказав він.

 

Також за повідомленнями джерел, у нове видання перейде працювати частина співробітників газети «Сегодня», зокрема, з відділів «Столиця» та «Культура». Цю інформацію Ігор Гужва також поки що не коментує.

 

При цьому  на своїй сторінці Facebook колишній головний редактор «Сегодня»  стверджує, що  за інформацією колег, одне з українських піар-агентств намагається розмістити за гроші на українських сайтах дезінформацію про його проект. Текст «фальшивки» пан Гужва наводить.

 

«Причому навіть є близько 10 варіантів заголовків, підготовлених піарниками. Відразу кажу, що все що написано - неправда. Прохання до колег - не розміщувати цю фальшивку», - пише він.

 

Нагадаємо з серпня 2012 року Ігор Гужва був генеральним директором об'єднаної редакції російської газети «Московские новости» і сайту mn.ru. З березня по серпень він працював на посаді шеф-редактора газети.

 

До цього він був головним редактором української газети «Сегодня», звідки його 17 січня звільнила наглядова рада «Сьогодні мультимедіа». Пан Гужва оскаржує своє звільнення із «Сегодня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8259
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чупачупс
4083 дн. тому
ОМГ!пиариться на фальшивке, которую сам же и сочинил!:-)))))Ума на большее не хватило?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду