З Нового каналу можуть звільнити кількох операторів?

22 Лютого 2013
6707
22 Лютого 2013
17:41

З Нового каналу можуть звільнити кількох операторів?

6707
З Нового каналу можуть звільнити кількох операторів?

Оператор Нового каналу Юрій Радковський розказав, що був змушений написати заяву на відпустку на 64 дні. За його словами, надалі його може чекати звільнення. Про це він розказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Мені офіційно сказали: "У нас скорочення штату через погіршення матеріального становища.  Канал ваших послуг більше не потребує. Жодних претензій  через операторську майстерність або щодо інших параметрів у нас не має. Це чисто бізнес-інтереси". Тому я  буду відстоювати свої бізнес-інтереси. І якщо мене захочуть звільнити, то нехай це роблять згідно законодавства України. Зокрема КЗот стаття 40 "Звільнення через скорочення штату». Однак вони якось дивно на це прохання відреагували", - сказав пан Радковський.

 

На своїй сторінці у Facebook Юрій Радковський написав, що мав розмову з директором з виробництва каналу Олексієм Лютіковим.

 

«Детектор медіа» звернулась до директора департаменту маркетингу і PR Ольги  Балабан і чекає на коментар Нового  каналу.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», 21 лютого  написали заяву на звільнення четверо операторів Нового каналу. За неофіційною інформацією, це пов'язано з реструктуризацією виробництва каналу.

 

Нагадаємо, наприкінці січня Новий канал звільнив шістьох штатних співробітників. Директор з виробництва Нового каналу  Олексій Лютіков у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що сьогодні Новий канал у рамках затвердженого плану створення програм власного виробництва і відповідно до стратегії розвитку телеканалу на період 2013-2015 роки проводить  низку заходів адміністративного характеру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6707
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Radik
4070 дн. тому
http://www.facebook.com/notes/юрий-радковский/доктрина-аллена-даллеса-в-действии/417533381674688 Ты помнишь, как всё начиналось ? ...
Radik
4070 дн. тому
http://www.facebook.com/notes/юрий-радковский/доктрина-аллена-даллеса-в-действии/417533381674688 Ты помнишь, как всё начиналось ? ...
Юзик
4080 дн. тому
К СВЕДЕНИЮ. Часть первая статьи 43 Конституции Украины гласит: Каждый имеет право на труд, что включает возможность зарабатывать себе на жизнь трудом, который он свободно выбирает или на который добровольно соглашается.
ганьба!
4083 дн. тому
прийшли всякі лютікови, і давай свої правила встановлювати! як не соромно!!!! ганьба!!!! фі, неприємний, бородатий. не можна йому довіряти!
Богдан Кутєпов
4084 дн. тому
Юра Радковський на Новому каналі раніше від усяких лютікових і пілютікових. І він мега-талановитий оператор. Ганьба таким керівникам-самодурам. Отямтеся. Вирок собі пишете. Каменя на камені не залишу. Падонки
TV
4084 дн. тому
Радковський оператор від Бога.Не цінують його
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду