detector.media
22.02.2013 17:41
З Нового каналу можуть звільнити кількох операторів?

Оператор Нового каналу Юрій Радковський розказав, що був змушений написати заяву на відпустку на 64 дні. За його словами, надалі його може чекати звільнення. Про це він розказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Мені офіційно сказали: "У нас скорочення штату через погіршення матеріального становища.  Канал ваших послуг більше не потребує. Жодних претензій  через операторську майстерність або щодо інших параметрів у нас не має. Це чисто бізнес-інтереси". Тому я  буду відстоювати свої бізнес-інтереси. І якщо мене захочуть звільнити, то нехай це роблять згідно законодавства України. Зокрема КЗот стаття 40 "Звільнення через скорочення штату». Однак вони якось дивно на це прохання відреагували", - сказав пан Радковський.

 

На своїй сторінці у Facebook Юрій Радковський написав, що мав розмову з директором з виробництва каналу Олексієм Лютіковим.

 

«Детектор медіа» звернулась до директора департаменту маркетингу і PR Ольги  Балабан і чекає на коментар Нового  каналу.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», 21 лютого  написали заяву на звільнення четверо операторів Нового каналу. За неофіційною інформацією, це пов'язано з реструктуризацією виробництва каналу.

 

Нагадаємо, наприкінці січня Новий канал звільнив шістьох штатних співробітників. Директор з виробництва Нового каналу  Олексій Лютіков у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що сьогодні Новий канал у рамках затвердженого плану створення програм власного виробництва і відповідно до стратегії розвитку телеканалу на період 2013-2015 роки проводить  низку заходів адміністративного характеру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY