На Майдані тривають сутички через те, кому ставити запитання Януковичу (ОНОВЛЕНО)

22 Лютого 2013
5878
22 Лютого 2013
13:46

На Майдані тривають сутички через те, кому ставити запитання Януковичу (ОНОВЛЕНО)

5878
На Майдані тривають сутички через те, кому ставити запитання Януковичу (ОНОВЛЕНО)

На Майдані Незалежності, де має бути включення телепроекту «Діалог з країною»  час від часу виникають сутички між  громадянами через те, хто саме ставитиме запитання Президенту України Віктору Януковичу. Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа».

 

За інформацією журналістів, які наразі присутні на Майдані,  для участі у проекті залучали заздалегідь визначених людей  «по списку». А звичайні перехожі поставити запитання не мають змоги.

 

«Я бачила людей, яких тут збирали по списках. Це здебільшого представники освіти, яких традиційно зганяють на будь-які урочистості за участю президента», - сказала у коментарі «Детектор медіа» кореспондент ТВі Анастасія Станко.

 

Як пише Анастасія Станко у Facebook, голова правління ГО «Життя» Андрій Скіпальський хотів поставити Віктору Януковичу  запитання про захист 4000 га Біличанського лісу, і за це його ледь не побили невідомі на Майдані Незлежності. «Його бійці відштовхували. Відзнято на відео. А потім, коли знову пробрався, підійшли і сказали на вухо - відійди, бо ноги поламаємо. Зараз перерва. От сиджу і думаю чи варто йти спробувати поставити питання про Охматдит?», - пише пані Станко. 

 

При цьому журналісти підозрюють, що  частина громадян, які беруть участь у сутичках, є силовиками у штатському.

 

Журналіст каналу «Інтер» Максим Драбок, який веде включення з Майдану, зазначив: «Тут тривають сутички між тими, хто хоче поставити запитання,  людьми у штатському, людьми спортивної тілобудови та всіма. Довелось  ледь не матом розганяти людей,  щоб створити нормальну атмосферу».

 

Поки що прямого включення з Майдану Незалежності в ефірі не було.

 

Нагадаємо, наразі з 11 години триває прямий ефір проекту «Діалог з країною», у якому Президент України Віктор Янукович з нагоди третьої річниці своєї інавгурації спілкується з громадянами країни. У різних регіонах під час прямого ефіру працює 18 журналістів, які допомагають громадянам ставити запитання  пану Януковичу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду