Янукович замість прес-конференції проведе «Діалог з країною»

7 Лютого 2013
7817
7 Лютого 2013
14:53

Янукович замість прес-конференції проведе «Діалог з країною»

7817
Янукович замість прес-конференції проведе «Діалог з країною»

22 лютого з нагоди третьої річниці інавгурації Президент України Віктор Янукович спілкуватиметься з громадянами країни в прямому ефірі телевізійного проекту «Діалог з країною». Про це йдеться в повідомленні прес-служби Першого національного.

 

Прямий ефір розпочнеться об 11:00 і транслюватиметься на Першому національному. У повідомленні вказано, що «НТКУ виступала ініціатором масштабного телевізійного проекту», однак, за даними джерел, організацією «Діалогу з країною» займається Адміністрація президента.

 

«Завдяки технічній і організаційній підтримці провідних телевізійних каналів, які пристали на пропозицію НТКУ і погодилися взяти участь у проекті, 22 лютого 2013 року на телеглядачів Першого національного очікуватиме велика телевізійна подія: в рамках проекту Президент України Віктор Янукович у прямому ефірі зможе відповісти на питання громадян, які будуть поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійдуть телефоном», - йдеться в повідомленні.

 

На яких каналах іще транслюватиметься проект та чи будуть у ньому задіяні журналісти-модератори і які саме, у прес-службі поки не змогли повідомити.

 

Нагадаємо, що в подібному форматі президент уже спілкувався з громадянами. 25 лютого 2011 року з нагоди першої річниці інавгурації в ефір вийшов телепроект «Пряма розмова з країною». Його транслювали шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався об 11:00 і тривав чотири години. На Першому національному трансляція була забезпечена сурдоперекладом.

 

Тоді в студії з Віктором Януковичем спілкувалися Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з «України», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного. Олег Панюта виступав у ролі модератора, він передавав слово учасникам прямих включень з регіонів, з інформаційних агенцій та з кол-центру «Укртелекому». Інші журналісти брали участь у діалозі з президентом, ставлячи йому запитання. У прямих включеннях з «Інтерфаксу-Україна» в ефір виходив генеральний директор Олександр Мартиненко, з УНІАН - головний редактор Олександр Харченко, вони озвучували деякі запитання, що надійшли на сайти агенцій.

 

Як відомо, Віктор Янукович тривалий час не дає прес-конференцій. Остання відбулася 21 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7817
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4085 дн. тому
Що зміниться від того, що ти знатимеш, хто саме це джерело? Нічого. А українці знов переконаються, що все по старому і клоуни і циркова програма.
Qcumber
4100 дн. тому
«однак, за даними джерел, організацією «Діалогу з країною» займається Адміністрація президента» Чиїх джерел? До кого наближені ці джерела? От ця недосказаність особисто мені свідчить про те, що ви взяли цю інформацію нізвідки і розповсюджуєте її. Тож прошу вилучити цю фразу. Висновки і домисли за вас можуть зробити і самі читачі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду