Релігійний канал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення

22 Лютого 2013
4674
22 Лютого 2013
12:54

Релігійний канал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення

4674
Релігійний канал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення

З 1 березня 2013 року релігійний телеканал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення. Про цей йдеться на сайті каналу.

 

На телеканалі виходять духовно-освітні програми, проекти про здоров'я сім'ю, дітей тощо,  «за допомогою яких глядач зможе заглиблюватися в пізнання біблійних істин».

 

«Наш головний показник успіху - не рейтинги, а відгук глядачів. Ми орієнтуємося не на те, щоб викликати надзвичайний сплеск емоцій, а прагнемо до тривалого впливу на глядача, щоб підвищити якість його життя», - зазначив директор телеканалу «Надія» В'ячеслав Дем'ян.

 

За допомогою програм релігійної тематики журналісти каналу хочуть виступити проти низки сформованих за попередні покоління стереотипів. На їхню думку релігія - це щось більше, ніж проста приналежність до релігійної організації. «Ми будемо говорити про особисті відносини з Богом, який є Бог любові, підбадьорення і творіння людини. Віримо, що багато завдяки нашому каналу переглянуть своє ставлення в цьому важливому питанні буття», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо,  «Надія» - це християнський канал, який містить в ефірі постійні релігійні програми Церкви адвентистів сьомого дня. Сайт «Надії» інформує про те, що телеканал існує вже три роки, має п'ять телестудій і його програми транслюються в тому числі в ефірі регіональних телекомпаній. У Нацраді «Детектор медіа» повідомили, що власниками ТОВ «Телевізійний канал "Надія"» є три фізичні особи.

 

Ліцензію на супутникове мовлення канал отримав  у серпні 2008 року. Оператор - Sirius. Частка програм власного виробництва становитиме 5 годин, національний продукт - 18 годин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4674
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
4090 дн. тому
Чудово! Вітаю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду