detector.media
22.02.2013 12:54
Релігійний канал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення

З 1 березня 2013 року релігійний телеканал «Надія» розпочинає повноцінне мовлення. Про цей йдеться на сайті каналу.

 

На телеканалі виходять духовно-освітні програми, проекти про здоров'я сім'ю, дітей тощо,  «за допомогою яких глядач зможе заглиблюватися в пізнання біблійних істин».

 

«Наш головний показник успіху - не рейтинги, а відгук глядачів. Ми орієнтуємося не на те, щоб викликати надзвичайний сплеск емоцій, а прагнемо до тривалого впливу на глядача, щоб підвищити якість його життя», - зазначив директор телеканалу «Надія» В'ячеслав Дем'ян.

 

За допомогою програм релігійної тематики журналісти каналу хочуть виступити проти низки сформованих за попередні покоління стереотипів. На їхню думку релігія - це щось більше, ніж проста приналежність до релігійної організації. «Ми будемо говорити про особисті відносини з Богом, який є Бог любові, підбадьорення і творіння людини. Віримо, що багато завдяки нашому каналу переглянуть своє ставлення в цьому важливому питанні буття», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо,  «Надія» - це християнський канал, який містить в ефірі постійні релігійні програми Церкви адвентистів сьомого дня. Сайт «Надії» інформує про те, що телеканал існує вже три роки, має п'ять телестудій і його програми транслюються в тому числі в ефірі регіональних телекомпаній. У Нацраді «Детектор медіа» повідомили, що власниками ТОВ «Телевізійний канал "Надія"» є три фізичні особи.

 

Ліцензію на супутникове мовлення канал отримав  у серпні 2008 року. Оператор - Sirius. Частка програм власного виробництва становитиме 5 годин, національний продукт - 18 годин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY