Інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік третій. Покращення» відбудеться 4 березня

20 Лютого 2013
5359
20 Лютого 2013
14:25

Інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік третій. Покращення» відбудеться 4 березня

5359
Інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік третій. Покращення» відбудеться 4 березня

4 березня творче об'єднання «Четверта студія» вже втретє проведе інтернет-марафон, присвячений підведенню підсумків року президентства Віктора Януковича, - «Віктор Янукович. Рік третій. Покращення». Про це повідомляється на сторінці «Четвертої студії» у Facebook.

 

Марафон триватиме з 14:00 до 20:00.

 

«Наш марафон - ефір без політиків. Разом з діячами культури та мистецтва, журналістами й лідерами думок ми спробуємо підбити неофіційні підсумки подій третього року часів Віктора Януковича», - йдеться в анонсі.

 

Колектив «Четвертої студії» - Мустафа Найєм, Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков та Ольга Сушко - займаються підготовкою, організацією та проведенням марафону на добровільних засадах. Утім, вони шукають спонсорів і рекламодавців для оплати роботи залучених у проект фахівців.

 

 

 

 

У 2011 році «Четверта студія» провела інтернет-марафони «Рік перший» 28 лютого до першої річниці Віктора Януковича та «Революція. 7 років потому» 22 листопада до сьомої річниці Помаранчевої революції, у 2012-му марафон «Віктор Янукович. Два роки умовно» відбувся 27 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5359
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду