Сьогодні на ТВі стартує ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом»

18 Лютого 2013
8247
18 Лютого 2013
14:59

Сьогодні на ТВі стартує ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом»

8247
Сьогодні на ТВі стартує ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом»

Сьогодні, 18 лютого, в ефірі ТВі стартує суспільно-політичне ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом». Програма на 22 хвилини виходитиме щодня, з понеділка по четвер о 23:00.

 

Як відомо, тележурналіст Павло Шеремет співпрацює з білоруськими і російськими медіа. Зокрема, він був керівником відділу інформаційних проектів російського «Первого канала». Журналіст зняв кілька документальних фільмів, автор книги «Випадковий президент» про Білорусь епохи Олександра Лукашенка.

 

Як розповів у коментарях «Детектор медіа» шеф-редактор проекту Сергій Андрушко,  «Проти ночі з Павлом Шереметом» - класичне вечірнє шоу, де у легкій, часом іронічній, манері розповідатиметься про життя і події в житті суспільства. До студії запрошуватимуть і ньюзмейкерів і цікавих широкому загалу політиків та митців.

 

Про що з учасниками програми спілкуватиметься Павло Шеремет та про те, чи не викликає в нього назва програми асоціацій із відомим ток-шоу за участі Ольги Герасим`юк, читайте в інтерв'ю Павла Шеремета «Детектор медіа», яке вийде незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду