detector.media
18.02.2013 14:59
Сьогодні на ТВі стартує ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом»
Сьогодні на ТВі стартує ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом»

Сьогодні, 18 лютого, в ефірі ТВі стартує суспільно-політичне ток-шоу «Проти ночі з Павлом Шереметом». Програма на 22 хвилини виходитиме щодня, з понеділка по четвер о 23:00.

 

Як відомо, тележурналіст Павло Шеремет співпрацює з білоруськими і російськими медіа. Зокрема, він був керівником відділу інформаційних проектів російського «Первого канала». Журналіст зняв кілька документальних фільмів, автор книги «Випадковий президент» про Білорусь епохи Олександра Лукашенка.

 

Як розповів у коментарях «Детектор медіа» шеф-редактор проекту Сергій Андрушко,  «Проти ночі з Павлом Шереметом» - класичне вечірнє шоу, де у легкій, часом іронічній, манері розповідатиметься про життя і події в житті суспільства. До студії запрошуватимуть і ньюзмейкерів і цікавих широкому загалу політиків та митців.

 

Про що з учасниками програми спілкуватиметься Павло Шеремет та про те, чи не викликає в нього назва програми асоціацій із відомим ток-шоу за участі Ольги Герасим`юк, читайте в інтерв'ю Павла Шеремета «Детектор медіа», яке вийде незабаром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY