Євген Кисельов не виключає свого повернення на «Інтер»

8 Лютого 2013
6721
8 Лютого 2013
12:42

Євген Кисельов не виключає свого повернення на «Інтер»

6721
Із Фірташем він знайомий і не знайомий водночас
Євген Кисельов не виключає свого повернення на «Інтер»

Екс-ведучий ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов не виключає можливості свого повернення на «Інтер». Про це він сказав в інтерв'ю журналу «Корреспондент».

 

Відповідаючи на запитання, чи буде його ток-шоу виходити на «Інтері», пан Кисельов сказав: «Не готовий поки це обговорювати. Я не виключаю для себе можливості повернення на Інтер. Але для цього щонайменше мене повинні туди запросити, а я повинен подивитися, у якості кого мене запрошують, на яких умовах. І подумати, напевно».

 

За словами пана Кисельова він знайомий з новим власником «Інтера» Дмитром Фірташем і водночас не знайомий: «Коли я тільки приїхав до Києва і починав працювати на каналі ТВі, він приходив до нас на одну з програм. Це було, здається, ранньої весни 2009 року. Тоді ми з ним розкланялися. Інтерв'ю в нього брав інший журналіст. Я при ньому був присутнім, представився: "Євгеній", він: "Дмитро". Ось, власне, і все».

 

Відповідаючи на запитання, коли він дізнався про закриття «Великої політики» - до відставки Валерія Хорошковського чи вже після, ведучий сказав: «Формально мене про це поінформували буквально за пару днів до Нового року, коли відставка Хорошковського вже давно відбулася, а на "Інтері" тільки лінивий ще не був у курсі, що замість "Великої політики" крадькома готують до виходу програму Безулик. Я ж до того моменту вже знав, що як мінімум без роботи не залишуся».

 

Говорячи про те, хто ініціював закриття проекту - власник чи менеджмент, і чи тому його закрили, що воно було занадто добрим до влади, тимчасом як інформполітика «Інтера» почала змінюватися, пан Кисельов зауважив: «Усі хоча б у чомусь істотні рішення на телеканалі, поки він належав Валерію Хорошковському, приймав Валерій Хорошковський. Це запитання до нього. Дозволю собі тільки уточнити: інформполітика каналу почала робити, так би мовити, демонстративні кульбіти набагато раніше, місяці за два до обговорюваної події».

 

«Хочу лише зазначити: топ-менеджери "Інтера", тепер уже, як я припускаю, колишні або без п'яти хвилин колишні, у цій незручній ситуації поводили себе зі мною надзвичайно коректно і люб'язно. Шкода тільки, що Валерій Хорошковьский вирішив особисто зі мною не зустрічатися, щоб поставити мене до відома про своє рішення, переклавши цю малоприємну місію на підлеглих. Але я його розумію: мені доводилося розставатися зі своїми співробітниками, це завжди важко і неприємно», - додав пан Кисельов.

 

Нагадаємо, з нового року телеканал «Інтер» не продовжив контракт з Євгеном Кисельовим і закрив його політичне ток-шоу «Велика політика» (виходило з вересня 2009 року), замість якого з 25 січня виходить «Справедливість» з Анною Безулик. Нині Євген Кисельов, з його слів, працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу, однак відмовляється уточнювати назву каналу та деталі нової програми. Тим часом Євгена Кисельова вважають претендентом на одне з топ-менеджерських крісел телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6721
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ANDREY))
4065 дн. тому
Ох, скільки ж у Євгенія пафосу)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду