detector.media
07.02.2013 14:53
Янукович замість прес-конференції проведе «Діалог з країною»

22 лютого з нагоди третьої річниці інавгурації Президент України Віктор Янукович спілкуватиметься з громадянами країни в прямому ефірі телевізійного проекту «Діалог з країною». Про це йдеться в повідомленні прес-служби Першого національного.

 

Прямий ефір розпочнеться об 11:00 і транслюватиметься на Першому національному. У повідомленні вказано, що «НТКУ виступала ініціатором масштабного телевізійного проекту», однак, за даними джерел, організацією «Діалогу з країною» займається Адміністрація президента.

 

«Завдяки технічній і організаційній підтримці провідних телевізійних каналів, які пристали на пропозицію НТКУ і погодилися взяти участь у проекті, 22 лютого 2013 року на телеглядачів Першого національного очікуватиме велика телевізійна подія: в рамках проекту Президент України Віктор Янукович у прямому ефірі зможе відповісти на питання громадян, які будуть поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійдуть телефоном», - йдеться в повідомленні.

 

На яких каналах іще транслюватиметься проект та чи будуть у ньому задіяні журналісти-модератори і які саме, у прес-службі поки не змогли повідомити.

 

Нагадаємо, що в подібному форматі президент уже спілкувався з громадянами. 25 лютого 2011 року з нагоди першої річниці інавгурації в ефір вийшов телепроект «Пряма розмова з країною». Його транслювали шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався об 11:00 і тривав чотири години. На Першому національному трансляція була забезпечена сурдоперекладом.

 

Тоді в студії з Віктором Януковичем спілкувалися Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з «України», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного. Олег Панюта виступав у ролі модератора, він передавав слово учасникам прямих включень з регіонів, з інформаційних агенцій та з кол-центру «Укртелекому». Інші журналісти брали участь у діалозі з президентом, ставлячи йому запитання. У прямих включеннях з «Інтерфаксу-Україна» в ефір виходив генеральний директор Олександр Мартиненко, з УНІАН - головний редактор Олександр Харченко, вони озвучували деякі запитання, що надійшли на сайти агенцій.

 

Як відомо, Віктор Янукович тривалий час не дає прес-конференцій. Остання відбулася 21 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY