Мультсеріал «Казкова Русь» незабаром може стати самостійним проектом

30 Січня 2013
6296
30 Січня 2013
12:37

Мультсеріал «Казкова Русь» незабаром може стати самостійним проектом

6296
Мультсеріал «Казкова Русь» незабаром може стати самостійним проектом

З березня  анімаційний серіал «Казкова Русь», який знімають студія Animagrad у партнерстві зі «Студією Квартал-95», за попередньою інформацією,  має вийти як самостійний проект. Про такі плани в інтерв'ю «Детектор медіа» розказав керуючий партнер студії Animagrad  (Film.ua Group) Єгор Олесов.

 

Раніше серіал виходив у програмі «Вечірній Київ» каналу «1+1», яку продукує «Студія Квартал-95», щоп'ятниці.

 

За словами пана Олесова,  в проекті «Казкова Русь» працюють 20 художники-аніматорів, акторів і спеціалістів з озвучування. Робота над створенням  одного епізоду анімаційного серіалу продовжується два тижні.

 

«Ми виготовляли (серіал - «Детектор медіа») дуже швидко, тому що проект вимагає актуальною прив'язки до політичних подій. Після розробки образів і сценарію ми  розпочинаємо motioncapture-сесії. Для цього ми залучаємо акторів, які відіграють усі сцени», -  зазначив Єгор Олесов.

 

Нагадаємо, «Казкова Русь» - це історії про пригоди сучасних політиків, які перенесені у часи Київської Русі.  Мультфільм створений за технологією Motion Capture.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду