Ярослав Лодигін запустив освітнє шоу про кіно і ТБ «Таємний підвал Ярослава Лодигіна»

29 Січня 2013
7500
29 Січня 2013
14:09

Ярослав Лодигін запустив освітнє шоу про кіно і ТБ «Таємний підвал Ярослава Лодигіна»

7500
Поки що лише на YouTube, але розглядає пропозиції телеканалів
Ярослав Лодигін запустив освітнє шоу про кіно і ТБ «Таємний підвал Ярослава Лодигіна»

28 січня на YouTube вийшла пілотна серія нового освітнього шоу «Таємний підвал Ярослава Лодигіна», присвяченого тому, як влаштовано кінематограф і телебачення.

 

Проект знімає теле- і радіоведучий Ярослав Лодигін (на фото) зусиллями свого продакшну Camaradas і ТО «Віктор Хлєбоусов» (автори «Ранкового шоу» на «Просто радіо», команда, яка зробила фільми «Дріфтер» і «Золотий парашут», була знімальною групою для проекту «Наші» на «Інтері»). Про це «Детектор медіа» розповів сам Ярослав Лодигін.

 

Учасниками проекту завжди будуть ті люди, яким Ярослав Лодигін довіряє і якими захоплюється. Гостями першого випуску стали режисер серіалу «День народження Буржуя» Анатолій Матешко, актриса Ірма Вітовська, актор і режисер Віктор Андрієнко. Вони говорять про проблему сучасного українського кіно - невміння режисера працювати з актором.

 

«Я збираюся зробити сезон таких зустрічей на різні теми - від фандрейзингу до операторського мистецтва, але періодичність і кількість серій залежать від тієї моделі просування проекту, яка народиться. Я виходжу з того, що шоу повинне саме себе сформувати, і тому виклав у вільному доступі на YouTube, щоб побачити глядацьку реакцію й отримати або не отримати пропозиції. Можливо, це буде який-небудь сайт з гарною аудиторією, і тоді це допоможе мені залучити спонсорів. Можливо, з'явиться якийсь канал, який захоче мати таку програму в себе в сітці, тим паче, що вона недорога», - розповів пан Лодигін.

 

Автор розраховує, що його новий проект буде цікавим не лише професійній аудиторії (тому що обговорюються доволі вузькі теми), але й широкій публіці - як старі добрі «Зустрічі з...» в «Останкіно» на радянському телебаченні, адже в проекті багато інсайтів з традиційно привабливого світу кіно й ТБ.

 

«У такому разі, я буду радий мати справу з нашим телебаченням, за умови, що ми збережемо гранжевість і неформальність, тому що в нас рідко коли побачиш моїх гостей такими розслабленими і невимушеними, як це вийшло в нас. Тож я зараз дивлюся на наші результати на YouTube і розглядаю пропозиції, які вже почали надходити», - додав Ярослав Лодигін.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook Ярослава Лодигіна, відео - YouTube Віктора Хлєбоусова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду