Дмитро Губенко став заступником головреда українського National Geographic

11 Січня 2013
6606
11 Січня 2013
19:31

Дмитро Губенко став заступником головреда українського National Geographic

6606
Дмитро Губенко став заступником головреда українського National Geographic

Заступником головного редактора української версії журналу National Geographic став Дмитро Губенко, який до цього працював редактором рубрики «Світ» у журналі «Український тиждень». Про це «Медіабізнесу» повідомила головний редактор видання Ольга Вальчишена.

 

За її словами, в українській версії співвідношення українських та американських матеріалів буде 1 до 3. Поступово відсоток українського контенту зростатиме.

 

Перший номер журналу має вийти у квітні.

 

«Можливо, в перших номерах буде навіть трохи більше іноземного контенту. Насамперед це пов'язано з тим, що "National Geographic Україна" не э абсолютно самостійним виданням, а членом всесвітньої журнальної родини National Geographic, до якої зараз належать 39 видань. Усі вони працюють згідно з бренд буком, а за дотриманням правил уважно стежить National Geographic Society. Матеріали "материнського" - американського журналу мають кількісну перевагу практично в усіх місцевих версіях, при цьому їх відрізняє традиційно висока якість», - написав Дмитро Губенко на сторінці групи української версії National Geographic в соцмережі Facebook.

 

Про запуск сайту National Geographic мова поки не йде. «Сайт буде, але це не перспектива найближчих місяців», - зазначила пані Вальчишена.

 

Як писала «Детектор медіа», «National Geographic Україна» виходитиме українською мовою. Його випускатиме видавничий дім Sanoma Media Ukraine. Головним редактором було призначено Ольгу Вальчишену. Планувалося, що перший номер вийде в березні, а основний контент буде мережевим, оскільки над матеріалами працює міжнародна команда, яка здійснює наукові експедиції по всьому світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду