ICTV запускає проект «За кермом» з учасницею «Холостяка»

11 Січня 2013
9381
11 Січня 2013
15:21

ICTV запускає проект «За кермом» з учасницею «Холостяка»

9381
Програму вестимуть Андрій Дебрін і Тетяна Стрєбкова
ICTV запускає проект «За кермом» з учасницею «Холостяка»

Телеканал ICTV запускає автомобільний проект «За кермом», який вестимуть Андрій Дебрін та учасниця шоу «Холостяк» на СТБ Тетяна Стрєбкова. Прем'єра вийде 19 січня. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Головна мета проекту - безпека на дорозі. У програмі розказуватимуть про технічні деталі автомобіля, здоров'я водія, методи, як краще уникнути махінацій аферистів, тест-драйви новинок ринку та його перевірених «ветеранів».

 

«Чимало водіїв не є професіоналами, і наша місія - зменшити кількість ризиків на дорозі для кожного, - говорить Андрій Дебрін. - Ми будемо говорити про щоденні речі простими словами, показувати, як можна спростити життя всім автолюбителям».

 

Ведучі будуть на собі випробовувати «всі труднощі буття автомобілістів». Їм доведеться не просто сісти за кермо машин, але і на особистому досвіді показати, як правильно вести себе на дорозі, у спілкуванні з працівниками автосервісів і ДАІ.

 

У програмі братимуть участь експерти, а також зіркові гості, які проводитимуть тест-драйви. «Не обійдеться і без гумору - глядачів веселими історіями потішать ...співробітники ДАІ!», - йдеться в анонсі програми.

 

«За кермом» виходитиме по суботах о 12:50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду