Янукович призначив Герман позаштатним радником

9 Січня 2013
4224
9 Січня 2013
19:05

Янукович призначив Герман позаштатним радником

4224
Янукович призначив Герман позаштатним радником

Президент України Віктор Янукович призначив народного депутата Ганну Герман своїм радником поза штатом. Відповідний указ № 13/2013 оприлюднено на сайті глави держави 9 січня.

 

До обрання народним депутатом за списком Партії регіонів Ганна Герман працювала радником Президента України - керівником Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України.

 

У Верховній Раді пані Герман стала заступником голови Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4224
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду