Томенко вважає, що парламент може висловити недовіру Нацраді

9 Січня 2013
5279
9 Січня 2013
17:27

Томенко вважає, що парламент може висловити недовіру Нацраді

5279
Томенко вважає, що парламент може висловити недовіру Нацраді

Верховна Рада може висловити недовіру діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за результатами розгляду її звіту за 2012 рік. Таку думку висловив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

 

Відповідно до чинного законодавства, Нацрада повинна подати свій звіт до Верховної Ради не пізніше 2 лютого, нагадав пан Томенко. «Враховуючи, м'яко кажучи, неоднозначну оцінку діяльності Нацради як з боку громадськості, так і з боку експертів, Комітет не буде затягувати розгляд цього питання, і вже у лютому розгляне його на засіданні Комітету», - повідомив він. А після цього звіт Нацради заслухає і Верховна Рада України.

 

«Я не беруся прогнозувати зараз, яким буде рішення українського парламенту щодо оцінки діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Але особисто я вважаю, що багато дій Нацради, а тим більше - її бездіяльність у деяких питаннях впливу на телерадіопростір України дає підстави мені говорити про високу вірогідність висловлення недовіри українським парламентом діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення», - зазначив голова Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Національна рада поки що не затвердила свій звіт за 2012 рік і наразі працює над ним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5279
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
4125 дн. тому
кто б сомневался... я ещё пару недель назад писал "Манжосов, давай, до свиданья"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду