detector.media
09.01.2013 17:27
Томенко вважає, що парламент може висловити недовіру Нацраді

Верховна Рада може висловити недовіру діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за результатами розгляду її звіту за 2012 рік. Таку думку висловив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

 

Відповідно до чинного законодавства, Нацрада повинна подати свій звіт до Верховної Ради не пізніше 2 лютого, нагадав пан Томенко. «Враховуючи, м'яко кажучи, неоднозначну оцінку діяльності Нацради як з боку громадськості, так і з боку експертів, Комітет не буде затягувати розгляд цього питання, і вже у лютому розгляне його на засіданні Комітету», - повідомив він. А після цього звіт Нацради заслухає і Верховна Рада України.

 

«Я не беруся прогнозувати зараз, яким буде рішення українського парламенту щодо оцінки діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Але особисто я вважаю, що багато дій Нацради, а тим більше - її бездіяльність у деяких питаннях впливу на телерадіопростір України дає підстави мені говорити про високу вірогідність висловлення недовіри українським парламентом діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення», - зазначив голова Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Національна рада поки що не затвердила свій звіт за 2012 рік і наразі працює над ним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY