Серіал «Метод Фрейда» виробництва Star Media стартує у Росії раніше, ніж в Україні

2 Січня 2013
6969
2 Січня 2013
11:54

Серіал «Метод Фрейда» виробництва Star Media стартує у Росії раніше, ніж в Україні

6969
Серіал «Метод Фрейда» виробництва Star Media стартує у Росії раніше, ніж в Україні

Серіал «Метод Фрейда» (друга назва - «Фрейд») кінокомпанії Star Media вийде на  «Первом канале» (Росія) раніше,  ніж на СТБ. Як йдеться у повідомленні продакшину, на «Первом канале» серіал стартує 8 січня о 21:15, а з 9 по 11-е та з 14 по15-е січня  виходитиме о  21:30.

 

 На СТБ, який також придбав для показу цей продукт,  наступного тижня прем'єра не запланована.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», головну роль у детективному серіалі зіграє актор Іван Охлобистін. Автори сценарію - Андрій Галанов, Володимир Дяченко,Олексій Красовський, режисер-постановник - Михайло Вайнберг, виконавчий продюсер - Філіп Брусникін, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. Зйомки проходили у Москві.

 

За сюжетом у слідчий відділ прокуратури введений спеціальний консультант Роман Фрейдін, психолог і професійний гравець у покер. У розслідуванні злочинів Фрейдін спирається на інтуїцію, використовує наукові методики, відтворює біокінетичну картину подій, психофізичні портрети злочинців і прогнозує дії бандитів. Але базовим моментом для Романа є психологія. Його метод - метод Фрейда - полягає в прямій провокації підозрюваних.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду