detector.media
02.01.2013 11:54
Серіал «Метод Фрейда» виробництва Star Media стартує у Росії раніше, ніж в Україні

Серіал «Метод Фрейда» (друга назва - «Фрейд») кінокомпанії Star Media вийде на  «Первом канале» (Росія) раніше,  ніж на СТБ. Як йдеться у повідомленні продакшину, на «Первом канале» серіал стартує 8 січня о 21:15, а з 9 по 11-е та з 14 по15-е січня  виходитиме о  21:30.

 

 На СТБ, який також придбав для показу цей продукт,  наступного тижня прем'єра не запланована.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», головну роль у детективному серіалі зіграє актор Іван Охлобистін. Автори сценарію - Андрій Галанов, Володимир Дяченко,Олексій Красовський, режисер-постановник - Михайло Вайнберг, виконавчий продюсер - Філіп Брусникін, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. Зйомки проходили у Москві.

 

За сюжетом у слідчий відділ прокуратури введений спеціальний консультант Роман Фрейдін, психолог і професійний гравець у покер. У розслідуванні злочинів Фрейдін спирається на інтуїцію, використовує наукові методики, відтворює біокінетичну картину подій, психофізичні портрети злочинців і прогнозує дії бандитів. Але базовим моментом для Романа є психологія. Його метод - метод Фрейда - полягає в прямій провокації підозрюваних.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY