«Медіафронт» і КНМП об'єдналися

1 Грудня 2012
4119
1 Грудня 2012
13:21

«Медіафронт» і КНМП об'єдналися

4119
«Медіафронт» і КНМП об'єдналися
1 грудня на загальних зборах Київської регіональної організації Незалежної медіапрофспілки України (конференція КРО КНМП) було прийнято рішення щодо об`єднання із профспілкою «Медіафронт».
 
Делегати одноголосно вирішили прийняти на облік КРО НМПУ (КНМП) членів профспілки «Медіафронт» у Києві за згодою без сплати вступного внеску та членських внесків за 2012 рік за умови дотримання статуту Незалежної медіапрофспілки України та Етичного кодексу українського журналіста, без сплати членських внесків у подальшому.
 
На конференції виступила голова «Медіафронт» Наталія Соколенко. Вона поінформувала, що наразі в організації налічується до 70 членів. Найбільші осередки – на каналах СТБ, «1+1». Також члени «Медіафронту» є на каналі ТВі. 
Двоє членів «Медіафронту» - Ольга Червакова (СТБ) і Григорій Жигалов («1+1») увійшли до складу Комітету КНМП. 
 
Загалом на конференції присутні делегати від 176 членів Київської регіональної організації КНПУ,  до складу якої входить 267 осіб. У конференції взяли участь представники УНІАНу, «Детектор медіа», Першого національного, СТБ, 5 каналу, «1+1», ТВі, видання «Коммерсант-Украины», LB.ua, «Радіо Ера», «Наш продукт», «Поряд з вами» та ін.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», мета загальних зборів Київської регіональної організації Незалежної медіа-профспілки України - обговорити питання запровадження єдиної прес-карти та можливість об'єднання з профспілкою «Медіафронт». 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4119
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду