detector.media
01.12.2012 13:21
«Медіафронт» і КНМП об'єдналися
1 грудня на загальних зборах Київської регіональної організації Незалежної медіапрофспілки України (конференція КРО КНМП) було прийнято рішення щодо об`єднання із профспілкою «Медіафронт».
 
Делегати одноголосно вирішили прийняти на облік КРО НМПУ (КНМП) членів профспілки «Медіафронт» у Києві за згодою без сплати вступного внеску та членських внесків за 2012 рік за умови дотримання статуту Незалежної медіапрофспілки України та Етичного кодексу українського журналіста, без сплати членських внесків у подальшому.
 
На конференції виступила голова «Медіафронт» Наталія Соколенко. Вона поінформувала, що наразі в організації налічується до 70 членів. Найбільші осередки – на каналах СТБ, «1+1». Також члени «Медіафронту» є на каналі ТВі. 
Двоє членів «Медіафронту» - Ольга Червакова (СТБ) і Григорій Жигалов («1+1») увійшли до складу Комітету КНМП. 
 
Загалом на конференції присутні делегати від 176 членів Київської регіональної організації КНПУ,  до складу якої входить 267 осіб. У конференції взяли участь представники УНІАНу, «Детектор медіа», Першого національного, СТБ, 5 каналу, «1+1», ТВі, видання «Коммерсант-Украины», LB.ua, «Радіо Ера», «Наш продукт», «Поряд з вами» та ін.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», мета загальних зборів Київської регіональної організації Незалежної медіа-профспілки України - обговорити питання запровадження єдиної прес-карти та можливість об'єднання з профспілкою «Медіафронт». 
 
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY