Дмитра Добродомова замінить Омелян Ощудляк?

8 Листопада 2012
10267
8 Листопада 2012
14:16

Дмитра Добродомова замінить Омелян Ощудляк?

10267
Ощудляка представили на зборах колективу як генерального продюсера. Добродомов поки що у відпустці
Дмитра Добродомова замінить Омелян Ощудляк?

Дмитра Добродомова на посаді генерального продюсера телеканалу ZIK замінить власкор «1+1» у Львові Омелян Ощудляк (на фото). Його вже представлено на зборах трудового колективу ZIK. Про це повідомляє інформаційний портал Львівської ОДТРК Lviv.tv з посиланням на власні джерела.

 

На зборах також зазначили, що Дмитро Добродомов залишається на телеканалі для роботи над телевізійними проектами.

 

Сам Дмитро Добродомов повідомив «Детектор медіа», що канал наразі не залишає і перебуває у відпустці: «У Львові дуже люблять щось створювати. Похід людини у відпустку означає ледь не звільнення», - додав він.

 

На запитання, чи залишиться пан Добродомов на каналі ZIK у якості генерального продюсера чи на іншій посаді, він відповів: «Я до 28 числа у відпустці. Мої обов'язки у цей час виконує головний редактор Ірина Сандуляк. Після повернення з відпустки ви будете першими, кому ми повідомимо, якщо в нас будуть якісь пертурбації».

 

Дмитро Добродомов підтвердив, що Омелян Ощудляк працюватиме на каналі ZIK, але його посаду обіцяє оголосити 28 листопада.

 

«Детектор медіа» намагається зв'язатися з Омеляном Ощудляком.

 

Дмитро Добродомов балотувався до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 115 від партії УДАР, але не пройшов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10267
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду