detector.media
08.11.2012 14:16
Дмитра Добродомова замінить Омелян Ощудляк?
Дмитра Добродомова замінить Омелян Ощудляк?
Ощудляка представили на зборах колективу як генерального продюсера. Добродомов поки що у відпустці

Дмитра Добродомова на посаді генерального продюсера телеканалу ZIK замінить власкор «1+1» у Львові Омелян Ощудляк (на фото). Його вже представлено на зборах трудового колективу ZIK. Про це повідомляє інформаційний портал Львівської ОДТРК Lviv.tv з посиланням на власні джерела.

 

На зборах також зазначили, що Дмитро Добродомов залишається на телеканалі для роботи над телевізійними проектами.

 

Сам Дмитро Добродомов повідомив «Детектор медіа», що канал наразі не залишає і перебуває у відпустці: «У Львові дуже люблять щось створювати. Похід людини у відпустку означає ледь не звільнення», - додав він.

 

На запитання, чи залишиться пан Добродомов на каналі ZIK у якості генерального продюсера чи на іншій посаді, він відповів: «Я до 28 числа у відпустці. Мої обов'язки у цей час виконує головний редактор Ірина Сандуляк. Після повернення з відпустки ви будете першими, кому ми повідомимо, якщо в нас будуть якісь пертурбації».

 

Дмитро Добродомов підтвердив, що Омелян Ощудляк працюватиме на каналі ZIK, але його посаду обіцяє оголосити 28 листопада.

 

«Детектор медіа» намагається зв'язатися з Омеляном Ощудляком.

 

Дмитро Добродомов балотувався до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 115 від партії УДАР, але не пройшов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY