«1+1» купив формати Celebrity Splash та The Taste

25 Жовтня 2012
9329
25 Жовтня 2012
12:52

«1+1» купив формати Celebrity Splash та The Taste

9329
В ефірі адаптації вийдуть наступного року
«1+1» купив формати Celebrity Splash та The Taste

«1+1» придбав міжнародні формати розважальних шоу Celebrity Splash («Сплеск знаменитостей») та The Taste («Смак»). Про це повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 24 жовтня під час майстер-класу.

 

The Taste - американський формат компанії Red Arrow International, що виходить на телеканалі АВС. У проекті знані кулінари відбирають учасників для своїх команд відбирають за смаком приготованих ними страв.

 

 


 

 

«Це своєрідний формат, який ми для себе назвали "Пекельна кухня" зустрічає "Голос країни"», - зазначив пан Ткаченко.

 

Адаптація цього формату запланована на телеканалі наступного сезону.

 

Celebrity Splash - нідерландський формат компанії Eyeworks, нещодавно придбаний телекомпаніями Британії, Франції, Австралії та США (ABC) Це змаганням зірок, які стрибають у воду.

 

 


 

 

«Я коли вперше побачив цей формат, дивився на нього заворожено. Головне, що він унікальний. Цей формат був найгарячішим спотом на телеринку», - наголосив Олександр Ткаченко.

 

Відповідаючи на запитання «Відеотеки», чим зумовлений вибір саме цього проекту, пан Ткаченко додав: «Унікальність цього формату в тому, що цікаво спостерігати за тим, як медійні обличчя долатимуть рівні для всіх обставини, у яких вони опинилися. З одного боку, вони мають себе показати, а з іншого - це цікаве емоційне видовище».

 

Адаптація цього формату також планується на наступний рік.

 

Подробиці майстер-класу незабаром дивіться на «Відеотеці» та читайте в «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду