detector.media
25.10.2012 12:52
«1+1» купив формати Celebrity Splash та The Taste
В ефірі адаптації вийдуть наступного року

«1+1» придбав міжнародні формати розважальних шоу Celebrity Splash («Сплеск знаменитостей») та The Taste («Смак»). Про це повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 24 жовтня під час майстер-класу.

 

The Taste - американський формат компанії Red Arrow International, що виходить на телеканалі АВС. У проекті знані кулінари відбирають учасників для своїх команд відбирають за смаком приготованих ними страв.

 

 


 

 

«Це своєрідний формат, який ми для себе назвали "Пекельна кухня" зустрічає "Голос країни"», - зазначив пан Ткаченко.

 

Адаптація цього формату запланована на телеканалі наступного сезону.

 

Celebrity Splash - нідерландський формат компанії Eyeworks, нещодавно придбаний телекомпаніями Британії, Франції, Австралії та США (ABC) Це змаганням зірок, які стрибають у воду.

 

 


 

 

«Я коли вперше побачив цей формат, дивився на нього заворожено. Головне, що він унікальний. Цей формат був найгарячішим спотом на телеринку», - наголосив Олександр Ткаченко.

 

Відповідаючи на запитання «Відеотеки», чим зумовлений вибір саме цього проекту, пан Ткаченко додав: «Унікальність цього формату в тому, що цікаво спостерігати за тим, як медійні обличчя долатимуть рівні для всіх обставини, у яких вони опинилися. З одного боку, вони мають себе показати, а з іншого - це цікаве емоційне видовище».

 

Адаптація цього формату також планується на наступний рік.

 

Подробиці майстер-класу незабаром дивіться на «Відеотеці» та читайте в «Дусі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY