За фактом побиття журналіста програми «Гроші» порушено кримінальну справу

29 Вересня 2012
10248
29 Вересня 2012
10:41

За фактом побиття журналіста програми «Гроші» порушено кримінальну справу

10248
за частиною 1 статті 296 «Хуліганство»
За фактом побиття журналіста програми «Гроші»  порушено кримінальну справу

Слідчий відділ Святошинського РУ столичної міліції порушив кримінальну справу за фактом побиття журналіста телепрограми «Гроші» каналу «1+1» Дмитра Волкова. Про це повідомляє відділ зв`язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

 

Справу порушено за частиною 1 статті 296 «Хуліганство», санкція якої передбачає арешт до 6 місяців або обмеження волі на термін до 5 років.

 

«Те, що причиною скоєння злочину послужила саме професійна діяльність журналіста, поки що не доведено. За порушеною кримінальною справою наразі збираються матеріали, проводиться досудове слідство», - зазначає ВЗГ ГУМВС України в Києві.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 26 вересня пана Волкова побили двоє невідомих. Наслідками інциденту стали зламана щелепа, гематома на голові.

 

Останні кілька місяців Дмитро Волков працював над темою «Земельний дерибан у Вишгородському районі», і саме з цією журналіст пов'язує напад.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
4230 дн. тому
В межах своєї компетенції повідомляємо…як порушували наші права так і порушують! 24 Горе ж вам, багатіям, бо втіху свою ви вже маєте. 25 Горе вам, тепер ситим, бо зазнаєте голоду ви… 26 Горе вам, як усі люди про вас говоритимуть добре, бо так само чинили фальшивим пророкам батьки їхні! Лука 6.24-26 Сайт багатодітних: lukava-vlada.narod2.ru
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду