detector.media
27.09.2012 15:08
«1+1» призначив нового програмного директора та продюсера серіалів і кіно
У Вікторії Шульженко змінилася посада

Програмним директором каналу «1+1» призначений продюсер проектів Sister's Production -Андрій Коваль, а головним продюсером серіалів та кіновиробництва стала Олена Васильєва, яка раніше була шеф-редактором телевізійних серіалів креативного департаменту компанії Story First Production (холдинг «СТС-Медіа»). Про це  повідомляє прес-служба «1+1».

 

До Sister's Production Андрій Коваль працював маркетологом-аналітиком на Новому каналі.

 

«Мої нові обов'язки - аналіз і модифікація програмної сітки телеканалу. Вже зараз ми будемо готуватися до нового сезону, і я сподіваюся, що зможу привнести якісні зміни в процес», - зазначив Андрій Коваль.

 

Олена Васильєва у якості Сreative Еxecutive також курирувала сценарну розробку англомовних проектів кінокомпанії «Базелевс» (офіс у Лос-Анджелесі), працювала з російськомовним сценарним відділом компанії Bekmambetov Projects Limited. «У роботі з серіалами та кіно необхідно не тільки вловлювати тенденції, але і грати на випередження, передбачаючи очікування глядача» - наголосила пані Васильєва.

 

За словами генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка оновлена команда програмінгу каналу вже зараз починає працювати над новими сезонами 2013 року. «Конкуренція кидає нові виклики, але ми готові на них відповісти», - додав він.

 

Вікторія Шульженко буде призначена на посаду головного продюсера по розважальним форматів і буде курирувати власне виробництво по цьому напрямку. «Мені завжди подобалася робота саме з розважальним контентом. Він дає не тільки простір для фантазії, але і досить велику свободу дій. Я рада, що у мене зараз є можливість сконцентрувати всі зусилля саме в цій частині виробництва », - сказала вона.

 

Нагадаємо, що раніше новим керівником кіноредакції «1+1»  був призначений Андрій Алферов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY