Оновлений «Ключовий момент» на «Інтері» називатиметься «Право на зустріч»

29 Серпня 2012
11916
29 Серпня 2012
11:55

Оновлений «Ключовий момент» на «Інтері» називатиметься «Право на зустріч»

11916
Прем’єра – 3 вересня
Оновлений «Ключовий момент» на «Інтері» називатиметься «Право на зустріч»

3 вересня на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра соціального проекту «Право на зустріч» виробництва кінокомпанії Star Media. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

«Право на зустріч» - це ток-шоу, «де реальні люди знаходять розуміння, любов, повагу, визнання рідних і близьких». Кожна історія складається з студійних перипетій, реконструкції минулих подій, що мають безпосереднє відношення до проблеми головного героя, і документальної замальовки про те, кому через програму призначена зустріч.

 

Ведуча ток-шоу - російська актриса Олена Яковлєва.

 

«Мета проекту - допомогти людям позбутися від вантажу образ і докорів сумління; зруйнувати стіну байдужості, недовіри, нерозуміння, ворожості, мовчання в їх відносинах; звести мости прощення, доброти, взаєморозуміння; відродити сімейні людські цінності, і, найголовніше, на прикладі героїв, застерегти мільйони людей - глядачів програми - від можливих життєвих помилок», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Програма вийде о 15:15.

 

Як писала ТК раніше, у січні група компаній Star Media заявила про виробництво  оновленої версії програми «Ключовий момент» з ведучою Оленою Яковлєвою для українського телеканалу «Інтер» і російського телеканалу «Россия».

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер» зупинив виробництво програми «Ключовий момент» у березні 2010 року. В ефірі каналу, за словами Влада Ряшина, вийшло 999 епізодів. Програму вела українська акторка Наталя Сумська.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.peoples.ru/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду