В День незалежності «Україна» покаже «Мейд ін Юкрейн» та новий документальний цикл

17 Серпня 2012
7378
17 Серпня 2012
15:08

В День незалежності «Україна» покаже «Мейд ін Юкрейн» та новий документальний цикл

7378
А також документальний цикл «Додому на свята»
В День незалежності «Україна» покаже «Мейд ін Юкрейн» та новий документальний цикл

24 серпня телеканал «Україна» покаже прем'єру документальний цикл «Додому на свята». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде о 00.00 (повторний випуск 15 серпня об 11.00). Цикл для телеканалу готував Сергій Майоров. Героями «Додому на свята» стануть артисти, актори театру і кіно, а також відомі медіа-персони.

 

«Це історії про людей, які домоглися успіху в столиці, проте не забули, звідки вони родом. Адже насправді зірки часто народжуються в невеликих містечках і селах. Для кожного героя документального циклу поїздка додому - це повернення в теплу сімейну атмосферу та занурення у дитячі спогади», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, минулого сезону на каналі вийшли два авторські документальні проекти Сергія Майорова «Таємниці зірок» та «Герої екрану». До речі, вихід останньої програми канал продовжив і другий сезон «Героїв екрану» стартує з 26 серпня щонеділі об 11 годині.

 

Також, як вже повідомляла «Детектор медіа», 24 серпня, у День незалежності в ефір вийде мок'юментарі-проект Signal Red «Мейд ін Юкрейн». В ефір він з'явиться о 22.00. Ця стрічка поєднує елементи науково-популярного, пригодницького та фентезійного жанрів, з інтеграцією ігрових сцен та комп'ютерної графіки.

 

Головні герої фільму - Дмитро та його сестра Олена - сучасні молоді люди, які подорожують світом, навчаються і працюють. За сімейною традицією, 24 серпня вони відправляються на «малу батьківщину» - у невелике українське село до свого діда-мельника, «який до того ж ще трохи й... чаклун»

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду