detector.media
17.08.2012 15:08
В День незалежності «Україна» покаже «Мейд ін Юкрейн» та новий документальний цикл
А також документальний цикл «Додому на свята»

24 серпня телеканал «Україна» покаже прем'єру документальний цикл «Додому на свята». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде о 00.00 (повторний випуск 15 серпня об 11.00). Цикл для телеканалу готував Сергій Майоров. Героями «Додому на свята» стануть артисти, актори театру і кіно, а також відомі медіа-персони.

 

«Це історії про людей, які домоглися успіху в столиці, проте не забули, звідки вони родом. Адже насправді зірки часто народжуються в невеликих містечках і селах. Для кожного героя документального циклу поїздка додому - це повернення в теплу сімейну атмосферу та занурення у дитячі спогади», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, минулого сезону на каналі вийшли два авторські документальні проекти Сергія Майорова «Таємниці зірок» та «Герої екрану». До речі, вихід останньої програми канал продовжив і другий сезон «Героїв екрану» стартує з 26 серпня щонеділі об 11 годині.

 

Також, як вже повідомляла «Детектор медіа», 24 серпня, у День незалежності в ефір вийде мок'юментарі-проект Signal Red «Мейд ін Юкрейн». В ефір він з'явиться о 22.00. Ця стрічка поєднує елементи науково-популярного, пригодницького та фентезійного жанрів, з інтеграцією ігрових сцен та комп'ютерної графіки.

 

Головні герої фільму - Дмитро та його сестра Олена - сучасні молоді люди, які подорожують світом, навчаються і працюють. За сімейною традицією, 24 серпня вони відправляються на «малу батьківщину» - у невелике українське село до свого діда-мельника, «який до того ж ще трохи й... чаклун»

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY