Наталія Соколенко балотуватиметься до парламенту (ОНОВЛЕНО)

6 Серпня 2012
9446
6 Серпня 2012
12:05

Наталія Соколенко балотуватиметься до парламенту (ОНОВЛЕНО)

9446
У списку «Демократичного альянсу» вона п’ята
Наталія Соколенко балотуватиметься до парламенту (ОНОВЛЕНО)

Журналістка СТБ Наталія Соколенко балотуватиметься до Верховної ради від партії «Демократичний альянс». Про це учора, 5 серпня, йшлось на з'їзді партії.

 

Наталія Соколенко - четвертий номер у списку. Як вона розказала «Детектор медіа», у разі якщо її зареєструють у ЦВК, вона має намір взяти відпустку за власний рахунок.

 

Інтерв'ю Наталії Соколенко та репортаж зі з'їзду «Демократичного альянсу» дивіться на «Відеотеці» незабаром.

 

Нагадаємо, у депутати також балотуються й інші медійники: зокрема, генеральний директор ТВі Микола Княжицький, журналісти Констянтин Усов, Тетяна Чорновіл, Ігор Мірошниченко, Валентин Щербачов, телеведучі Рена Назарова та Наталія Розинська, колишній керівник телекомпанії Ріак Світлана Фабрикант, генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведучий програми «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов, колишній член Нацради та журналіст Ігор Курус та інші.

 

За словами Наталії Соколенко, партія «Демократичний альянс» пообіцяла реагувати на всі викривальні журналістські розслідування щодо своїх членів. Ця обіцянка була основною умовою її входження до складу партії, і під час з'їзду у неділю, 5 серпня, за неї проголосували всі делегати.

 

«І якщо хтось з членів партії після виборчої компанії, коли партія пройде до парламенту, можливо, візьме участь у формуванні уряду, схибить на своєму шляху, збреше, вкраде, вдасться до аморальних дій, то партія має реагувати на відповідні журналістські повідомлення і виключити цю людину зі складу партії та звільнити з займаної посади, на яку вона призначалась по партійній лінії», - зазначила Наталія Соколенко.

 

«Детектор медіа»

Фото - Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9446
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ontario
4281 дн. тому
Схожа на Богословську.
микола
4283 дн. тому
Хай щастить!Навідміну від Найємшека, Соколенко не продажна)
микола
4283 дн. тому
Хай щастить!Навідміну від Найємшека, Соколенко не продажна)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду