Актор «Глухаря» Максим Аверін зіграє собаку в адаптації формату Wilfred

1 Серпня 2012
5571
1 Серпня 2012
14:14

Актор «Глухаря» Максим Аверін зіграє собаку в адаптації формату Wilfred

5571
Актор «Глухаря» Максим Аверін зіграє собаку в адаптації формату Wilfred

Роль пса Чарлі в комедійному серіалі Star Media за форматом Wilfred зіграє Максим Аверін. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Продакшн уже зняв пілотну серію проекту. Пілот буде готовий на початку серпня, повідомив голова ради директорів Star Media Влад Ряшин. Передбачається, що серіал виходитиме сезонами по 12 серій.

 

За сюжетом, головний герой Саша (в американській адаптації - Райан) - невдаха, який утікає зі столиці в провінцію і закохується в сусідку Олену, яка, переживши кілька любовних розчарувань, втратила віру в чоловіків. Але перейнявшись симпатією до Сашка, Олена довіряє йому найдорожче - пса Чарлі. Із цієї хвилини життя Олександра перевертається «з ніг на голову». Проковтнувши велику дозу медикаментів, хлопець починає бачити замість тварини чоловіка в костюмі величезної волохатої собаки. Цей пес виявляється нестерпним «компаньйоном»: цинічний, свавільний, уїдливий, він має намір силоміць зробити із сусіда брутального чоловіка та провокує конфлікти з оточуючими.

 

За словами продюсера проекту Юрія Мінзянова, в серіалі буде присутній чорний гумор: «Для мене цей серіал - про самотність. Є така чудова казка "Малюк і Карлсон", так от у нас те саме, тільки для дорослих. У головного героя, закомплексованого, депресивного хлопця, з'являється уявний друг - безпардонний, нахабний, цинічний пес, який вчить його життю і втравлює в різні дикі історії. Попереджаємо відразу - фільм буде насичений чорним гумором, іронією, впізнаваними пародіями на усталені стереотипи. Одним словом, як у казці "Малюк і Карлсон": "Відведіть дітей від ваших телевізорів"».

 

 


 

 

Star Media навесні підписала контракт з правовласником формату комедійного серіалу Wilfred - австралійською компанією Renegade Films - щодо виробництва адаптації для країн СНД. З якими українськими та російськими каналами буде укладена угода щодо показу проекту, наразі не відомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду