Star Media зніме адаптацію серіалу Wilfred для країн СНД

18 Квітня 2012
6513
18 Квітня 2012
13:13

Star Media зніме адаптацію серіалу Wilfred для країн СНД

6513
Компанія веде переговори з російськими і українськими телеканалами
Star Media зніме адаптацію серіалу Wilfred для країн СНД

Star Media підписала контракт з правовласником формату комедійного серіалу Wilfred - австралійською компанією Renegade Films - щодо виробництва адаптації для країн СНД. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

За словами засновника групи компаній Star Media продюсера Влада Ряшина, сюжет серіалу будується навколо молодого чоловіка, він залицяється до дівчини, яка має пса на прізвисько Вілфред. Собачка та залицяльник одразу не злюбили один одного, їх стосунки розгортаються упродовж кожної серії.

 

«Ми звернули увагу на цей формат ще рік тому, і нарешті завершили угоду з придбання опціону на виробництво серіалу для країн СНД. Це буде вже друга адаптація відомого австралійського серіалу (в 2011 році свою версію серіалу зробив і показав телеканал FX, США)», - зазначив пан Ряшин.

 

За його словами, на сьогодні компанія веде переговори з російськими і українськими телеканалами і незабаром планує розпочати виробництво.  Робоча назва адаптації  - «Чарлі». Star Media вже розпочала кастинг акторів на головні ролі.

 

«Особливо непростим є завдання з пошуку актора на роль Уілфреда - хочеться домогтися певної схожості з героєм в костюмі собаки в оригінальній версії», - сказав Влад Ряшин.


Серіал Wilfred вперше транслювався в Австралії у 2007 році. У 2010 році вийшов другий сезон. У 2011 році компанія FX створила американську версію Wilfred, де Елайджа Вуд зіграв головну роль. Роль пса Уілфреда і в оригінальній австралійській, і в американській версіях зіграв австралійський актор Джейсон Ган (Jason Gann). У США другий сезон з'явиться у червні 2012 року - в якості запрошених зірок у ньому візьмуть участь актори Робін Вільямс (Robin Williams), Чарлі Шин (Charlie Sheen), Рассел Бренд (Russell Brand) та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду