Дві учасниці «Голосу країни» стали призерами «Нової хвилі»

30 Липня 2012
10681
30 Липня 2012
09:17

Дві учасниці «Голосу країни» стали призерами «Нової хвилі»

10681
Дві учасниці «Голосу країни» стали призерами «Нової хвилі»

Нілуфар Расулмухамедова (Нілу), учасниця вокального шоу «Голос країни» каналу «1+1», перемогла в міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля - 2012», де вона представляла Росію. У свою чергу представниця України, фіналістка шоу «Голос країни», Марія Яремчук, посіла третє місце та отримала приз глядацьких симпатій. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

За словами продюсера шоу «Голос країни» Ірини Іонової, перемога Нілуфар стала несподіванкою для всіх, адже за підсумками перших двох конкурсних днів вона не була в групі лідерів. Вокал Нілуфар і її манера виконання не схожі на ту популярну естраду, яка сьогодні знаходить свого слухача, зазначає пані Іонова.

 

Музичний продюсер шоу «Голос країни» каналу «1+1» та член журі «Нової хвилі-2012» Костянтин Меладзе відзначив виступ Марії Яремчук і сказав, що вона підкорила суддів конкурсу: «Як би не закінчився конкурс найважливіше, що Марія потрапила в трійку найсильніших міцного міжнародного конкурсу і це досягнення всього проекту "Голос країни", бо саме там вона придбала якості цієї артистки».

 

Конкурс «Нова хвиля - 2012» транслювався в прямому ефірі телеканалу «Україна» з 24 по 29 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду