detector.media
30.07.2012 09:17
Дві учасниці «Голосу країни» стали призерами «Нової хвилі»

Нілуфар Расулмухамедова (Нілу), учасниця вокального шоу «Голос країни» каналу «1+1», перемогла в міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля - 2012», де вона представляла Росію. У свою чергу представниця України, фіналістка шоу «Голос країни», Марія Яремчук, посіла третє місце та отримала приз глядацьких симпатій. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

За словами продюсера шоу «Голос країни» Ірини Іонової, перемога Нілуфар стала несподіванкою для всіх, адже за підсумками перших двох конкурсних днів вона не була в групі лідерів. Вокал Нілуфар і її манера виконання не схожі на ту популярну естраду, яка сьогодні знаходить свого слухача, зазначає пані Іонова.

 

Музичний продюсер шоу «Голос країни» каналу «1+1» та член журі «Нової хвилі-2012» Костянтин Меладзе відзначив виступ Марії Яремчук і сказав, що вона підкорила суддів конкурсу: «Як би не закінчився конкурс найважливіше, що Марія потрапила в трійку найсильніших міцного міжнародного конкурсу і це досягнення всього проекту "Голос країни", бо саме там вона придбала якості цієї артистки».

 

Конкурс «Нова хвиля - 2012» транслювався в прямому ефірі телеканалу «Україна» з 24 по 29 липня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY