Real TV Estate змінив власника і став каналом «2+2»

25 Червня 2012
14176
25 Червня 2012
10:21

Real TV Estate змінив власника і став каналом «2+2»

14176
Унаслідок цього «2+2» увійшов до мультиплексу МХ-3
Real TV Estate змінив власника і став каналом «2+2»

Одеська телекомпанія ТОВ «Рєал Істейт-ТВ» (телеканала Real TV Estate), що має ліцензії на супутникове та ефірне цифрове мовлення в мультиплексі МХ-3, увійшла до групи «1+1», ставши каналом «2+2». Про це свідчать зміни, внесені до ліцензій компанії Національною радою з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 червня.

 

Телеканал змінив власників, юридичну і фактичну адреси, керівні та наглядові органи, логотип і програмну концепцію, параметри супутникового сигналу. При цьому логотип і програмна концепція змінилися лише в ефірній ліцензії, адже «2+2» має іншу супутникову.

 

Логотипом телекомпанії став «2+2». Формат каналу визначено як розважальний з фільмопоказом, частка програм власного виробництва - 12 годин 24 хвилини на добу, національного продукту - 18 годин, іноземного - 6 годин. Інформаційн-аналітичні та публіцистичні, культурно-мистицькі, науково-просвітницькі програми зникли, розважально-музичних побільшало з 2 годин до 9,5 годин на добу, з'явилося 1,5 години дитячих програм, фільмопоказ зріс із 3 годин 40 хвилин до 6 годин на добу. Реклами стало 3 години 36 хвилин, елементів оформлення ефіру - 30 хвилин, анонсів - 54 хвилини, з'явилося 2 години телеторгівлі.

 

Компанія переїхала з Одеси до Києва (Хрещатик, 7/11), власниками замість Георгія Феодоріді стали кіпрська Grintwood Investments Limited (99%) і ТОВ «Гравіс-Кіно» (власне, канал «2+2» - 1%).

 

Директором замість Георгія Феодоріді стала Ганна Чайка. Змінився склад редакційної ради:

Були

Стали

Георгій Феодоріді

Олександр Ткаченко

Станіслав Ясиневич

Ганна Чайка

Наталія Сенько

Ірина Карпова

Юрій Білоножко

Оксана Янко-Коваленко

 

Ольга Шестопалова

 

Наталія Якимович

 

У супутниковій ліцензії логотип і програмна концепція не змінювалися, натомість помінявся оператор телекомунікацій - ММЦ СТБ замість Spacecom, а також параметри супутникового каналу (частота 10806 МГц, символьна швидкість - 30000).

 

Коментуючи угоду з придбання Real TV Estate і його переформатування на «2+2», у прес-службі групи «1+1» сказали: «Справді, канал стане телеканалом "2+2", і це, справді, цифрова ліцензія. "2+2" за останні кілька років показав стрімкі темпи розвитку, тому є всі підстави розраховувати на продовження успіху вже в цифровому форматі. У каналу є пакет футбольних прав, прем'єрні серіали і фільми для переважно чоловічої аудиторії. Крім того ми плануємо й далі розвивати власне виробництво, тому впевнені в тому, що канал буде забезпечений якісним контентом».

 

Нагадаємо, телеканал «2+2» (компанія «Гравіс-кіно») влітку 2011 року брав участь у цифровому конкурсі, але залишився без місця в мультиплексах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14176
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ecto
4286 дн. тому
Відмінна новина.
дэн
4292 дн. тому
молодцы !!!!наебали придурковатую нацраду !!!
Вова
4293 дн. тому
Чудово )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду