ISTIL Studios разом з Film.ua знімає для «Інтера» серіал про гастарбайтерів

28 Липня 2010
10962
28 Липня 2010
15:21

ISTIL Studios разом з Film.ua знімає для «Інтера» серіал про гастарбайтерів

10962
ISTIL Studios разом з Film.ua знімає для «Інтера» серіал про гастарбайтерів

Продакшн ISTIL Studios придбав сценарій і запустив у виробництво серіал «Здрастуй, мамо». Про це ТК повідомив генеральний директор Дмитро Котеленець (на фото).

 

«Ми купили сценарій 60-серійного фільму «Здрастуй, мамо» про гастарбайтерів і запустили його у виробництво.  Крім того ми підписали договір про ефір з січня 2011 року з телеканалом "Інтер". Знімаємо серіал ми спільно з Film.Ua», - сказав Дмитро Котеленець.

 

За його словами, йдеться про розширення жанрових можливостей ISTIL Studios.

 

«Це сімейна драма з елементами доброго гумору і детективним сюжетом. В основу сюжету лягла історія про гастарбайтерів, яка давно і активно обговорювалась продюсерами українських продакшнів як один з найцікавіших проектів року. В серіалі розповідається про долю 42-річної Ані Семенової, яка повертається додому після довгого перебування на заробітках за межами України», - йдеться у повідомленні ISTIL Studios.

 

У серіалі зніматимуться Ірма Вітовська («Леся плюс Рома»), Володимир Виноградов, Олександр Попов, Олеся Жураковська та інші актори.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10962
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анри
5016 дн. тому
А кто не откладывает себе,в такое смутное время?
tele
5023 дн. тому
Причем здесь истил? Все знают,что сериал производит филь юа.а кателенец,чтобы хоть как то оправдать свое существование перед акционерами,заносит бабло на фильм. думаю,себе тоже откладывает. вот так перенося деньги от заказчиков к производителям и живет малыш кателенец
АЛександр
5023 дн. тому
Нда очередное мыло а-ля Россия!!! Что русские что наши кроме мыла и банальных деревянных детективов по-видимому снять ничего не могут!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду