«Інтер» та ICTV придбали нові формати FremantleMedia

14 Червня 2012
7153
14 Червня 2012
14:10

«Інтер» та ICTV придбали нові формати FremantleMedia

7153
«Інтер» купив талант-шоу, ICTV – кулінарне змагальне шоу
«Інтер» та ICTV придбали нові формати FremantleMedia

Телеканал «Інтер» придбав у компанії FremantleMedia формат Don't Stop Me Now («Не спиняй мене»), а ICTV - Recipe to Riches («Рецепт багатства»). Про це «Детектор медіа» повідомила директор з продажів у країнах СНД та Балтії FremantleMedia Анна Кірсіпуу (Anne Kirsipuu).

 

Don't Stop Me Now («Не спиняй мене») - розважальний проект із сюрпризами. Це конкурс різних талантів - коміків, співаків, виконавців. Якщо виступи погані, учасники вилітають із шоу через люки, пробиваючи стіни, з вибухами тощо. Глядачі в залі мають кнопки для голосування і вирішують, хто вилетить. Оригінальне шоу створене компанією Magnum Media для телеканалу Sky 1 у Великобританії.

 

Recipe to Riches («Рецепт багатства») - це змагальне реаліті-шоу, у якому щотижня домашні кухарі змагаються своїми оригінальними рецептами за звання «президентського вибору», приз у розмірі $ 25 тис. і можливість виграти гран-прі в розмірі $ 250 тис.

 

«Прем'єра цього шоу вийшла минулого року в Канаді, і зараз декілька ринків готують свої адаптації цього формату. Цей проект дає великі можливості для продакт-плейсмента супермаркетів», - зазначила Анна Кірсіпуу.

 

«Теклеритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду