detector.media
14.06.2012 14:10
«Інтер» та ICTV придбали нові формати FremantleMedia
«Інтер» та ICTV придбали нові формати FremantleMedia
«Інтер» купив талант-шоу, ICTV – кулінарне змагальне шоу

Телеканал «Інтер» придбав у компанії FremantleMedia формат Don't Stop Me Now («Не спиняй мене»), а ICTV - Recipe to Riches («Рецепт багатства»). Про це «Детектор медіа» повідомила директор з продажів у країнах СНД та Балтії FremantleMedia Анна Кірсіпуу (Anne Kirsipuu).

 

Don't Stop Me Now («Не спиняй мене») - розважальний проект із сюрпризами. Це конкурс різних талантів - коміків, співаків, виконавців. Якщо виступи погані, учасники вилітають із шоу через люки, пробиваючи стіни, з вибухами тощо. Глядачі в залі мають кнопки для голосування і вирішують, хто вилетить. Оригінальне шоу створене компанією Magnum Media для телеканалу Sky 1 у Великобританії.

 

Recipe to Riches («Рецепт багатства») - це змагальне реаліті-шоу, у якому щотижня домашні кухарі змагаються своїми оригінальними рецептами за звання «президентського вибору», приз у розмірі $ 25 тис. і можливість виграти гран-прі в розмірі $ 250 тис.

 

«Прем'єра цього шоу вийшла минулого року в Канаді, і зараз декілька ринків готують свої адаптації цього формату. Цей проект дає великі можливості для продакт-плейсмента супермаркетів», - зазначила Анна Кірсіпуу.

 

«Теклеритика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY