У «Танцюють всі!» змінилося журі: пішли Франциско Гомес і Олексій Литвинов

30 Травня 2012
8668
30 Травня 2012
11:14

У «Танцюють всі!» змінилося журі: пішли Франциско Гомес і Олексій Литвинов

8668
У «Танцюють всі!» змінилося журі: пішли Франциско Гомес і Олексій Литвинов

У журі п'ятого сезону талант-шоу «Танцюють всі!» на СТБ Олексія Литвинова та Франциско Гомеса змінять Раду Поклітару та Олександр Бобик. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Враховуючи багату історію проекту, ми хотіли, щоб суддівський склад поповнили люди, максимально близькі нашій аудиторії, і в той же час не менш авторитетні. Тому наш вибір упав на Раду Поклітару та Олександра Бобика. Ми хотіли побачити Раду Поклітару в складі нашого журі дуже довгий час. Адже це хореограф-постановник зі світовим ім'ям, з яким хочуть співпрацювати багато театрів Європи. Віримо, що і повернення Олександра Бобика порадує наших телеглядачів. Він створив у нашій країні одну з найсильніших шкіл у напрямку хіп-хоп і робив все можливе для просування хіп-хоп культури в Україні. Тому він як ніхто заслужив місце серед членів нашого журі», - зазначила керівник проекту Оксана Кузьменко.

 

Пані Кузьменко не виключає, що Олексій Литвинов та Франциско Гомес можуть з'явитись у п'ятому сезоні шоу в новій якості.

 

Кастинги «Танцюють всі!-5» розпочинаються 30 травня. Ведучі залишаться незмінні - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович. В ефір проект вийде у новому сезоні.

 

Нагадаємо, творці проекту заявили, що п'ятий сезон шоу вийде в оновленому форматі. У проекті застосовуватимуться нові технології, правила та випробування. Кастинги пройдуть також у Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8668
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4321 дн. тому
Виправте, будь-ласка, в заголовку помилку: Литвинова звати не Олександр, а Олексій.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду