detector.media
30.05.2012 11:14
У «Танцюють всі!» змінилося журі: пішли Франциско Гомес і Олексій Литвинов

У журі п'ятого сезону талант-шоу «Танцюють всі!» на СТБ Олексія Литвинова та Франциско Гомеса змінять Раду Поклітару та Олександр Бобик. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Враховуючи багату історію проекту, ми хотіли, щоб суддівський склад поповнили люди, максимально близькі нашій аудиторії, і в той же час не менш авторитетні. Тому наш вибір упав на Раду Поклітару та Олександра Бобика. Ми хотіли побачити Раду Поклітару в складі нашого журі дуже довгий час. Адже це хореограф-постановник зі світовим ім'ям, з яким хочуть співпрацювати багато театрів Європи. Віримо, що і повернення Олександра Бобика порадує наших телеглядачів. Він створив у нашій країні одну з найсильніших шкіл у напрямку хіп-хоп і робив все можливе для просування хіп-хоп культури в Україні. Тому він як ніхто заслужив місце серед членів нашого журі», - зазначила керівник проекту Оксана Кузьменко.

 

Пані Кузьменко не виключає, що Олексій Литвинов та Франциско Гомес можуть з'явитись у п'ятому сезоні шоу в новій якості.

 

Кастинги «Танцюють всі!-5» розпочинаються 30 травня. Ведучі залишаться незмінні - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович. В ефір проект вийде у новому сезоні.

 

Нагадаємо, творці проекту заявили, що п'ятий сезон шоу вийде в оновленому форматі. У проекті застосовуватимуться нові технології, правила та випробування. Кастинги пройдуть також у Росії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY