StarLightMedia створює кінокомпанію. Адаптує серіал «Швидка допомога»

28 Травня 2012
12348
28 Травня 2012
12:13

StarLightMedia створює кінокомпанію. Адаптує серіал «Швидка допомога»

12348
А також створює компанію з написання сценаріїв і зйомки ситкомів
StarLightMedia створює кінокомпанію. Адаптує серіал «Швидка допомога»

Група StarLightMedia створює окрему компанію під напрямок кіно- і серіального виробництва. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Директором призначено Максима Литвинова, режисера шоу «Х-фактор», «Україна має талант», перших сезонів «Танцюють всі!» телеканалу СТБ.

 

Кінокомпанією наразі заплановано виробництво двох проектів для телеканалу СТБ: адаптація американського серіалу «Швидка допомога» (оригінальна назва ER, телеканал NBC), права на адаптацію якого СТБ придбав на останньому телеринку в Каннах, і серіалу «Серафима».

 

Тала Онищук очолить напрям написання сценаріїв для серіалу «Швидка допомога», а Наталія Ворожбит - серіалу «Серафима» і телекіно.

 

На посаді керівника проектів «Х-фактор» і «Україна має талант» Талу Оніщук замінить Оксана Болкун, на даний момент - головний сценарист цих проектів.

 

Крім того, StarLightMedia створює окрему компанію з написання сценаріїв та зйомки ситкомів для групи телеканалів. Творчий керівник компанії - Дмитро Танкович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12348
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду