Прокуратура порушила справу щодо побиття журналістки ICTV у Crystal Hall

14 Травня 2012
5690
14 Травня 2012
11:35

Прокуратура порушила справу щодо побиття журналістки ICTV у Crystal Hall

5690
Прокуратура порушила справу щодо побиття журналістки ICTV у Crystal Hall

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо конфлікту між журналісткою ICTV Тетяною Третяк і піар-менеджером Олександром Кажияном, що стався 16 березня у київському клубі Crystal Hall.  Як повідомила прес-служба прокуратури, справу порушено за фактом нападу та умисного нанесення легких тілесних ушкоджень журналістці.

 

Прокуратура скасувала постанову Печерського РУГУ МВС України про відмову в порушенні кримінальної справи і вважає її незаконною. Також прокуратура доручила провести досудове слідство Печерському РУГУ МВС.

 

Нагадаємо, 16 березня у київському клубі Crystal Hall стався конфлікт між піар-менеджером Олександром Кажияном та знімальною групою каналу ICTV (репортером програми «Козирне життя» Тетяною Третяк, репортером програми «Максимум в Україні» Русланом Тарасовим та оператором Артуром Пудаком). За інформацією ICTV, Олександр Кажиян напав на Тетяну Третяк, підловивши її в коридорі і завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках). 

 

Олександр Кажиян у коментарі «Детектор медіа» сказав, що конфлікт виник через те, що журналістка, порушивши домовленість з піар-менеджмером, ставила некоректні запитання особистого характеру співаку Максу Барських і його продюсеру Алану Бадоєву.

 

Як писала «Детектор медіа», це питання розглядалося на засіданні Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, що відбулося 3 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду