detector.media
14.05.2012 11:35
Прокуратура порушила справу щодо побиття журналістки ICTV у Crystal Hall

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо конфлікту між журналісткою ICTV Тетяною Третяк і піар-менеджером Олександром Кажияном, що стався 16 березня у київському клубі Crystal Hall.  Як повідомила прес-служба прокуратури, справу порушено за фактом нападу та умисного нанесення легких тілесних ушкоджень журналістці.

 

Прокуратура скасувала постанову Печерського РУГУ МВС України про відмову в порушенні кримінальної справи і вважає її незаконною. Також прокуратура доручила провести досудове слідство Печерському РУГУ МВС.

 

Нагадаємо, 16 березня у київському клубі Crystal Hall стався конфлікт між піар-менеджером Олександром Кажияном та знімальною групою каналу ICTV (репортером програми «Козирне життя» Тетяною Третяк, репортером програми «Максимум в Україні» Русланом Тарасовим та оператором Артуром Пудаком). За інформацією ICTV, Олександр Кажиян напав на Тетяну Третяк, підловивши її в коридорі і завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках). 

 

Олександр Кажиян у коментарі «Детектор медіа» сказав, що конфлікт виник через те, що журналістка, порушивши домовленість з піар-менеджмером, ставила некоректні запитання особистого характеру співаку Максу Барських і його продюсеру Алану Бадоєву.

 

Як писала «Детектор медіа», це питання розглядалося на засіданні Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, що відбулося 3 квітня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY