СТБ зніме 11-ту «Битву екстрасенсів»

4 Травня 2012
6883
4 Травня 2012
18:46

СТБ зніме 11-ту «Битву екстрасенсів»

6883
СТБ зніме 11-ту «Битву екстрасенсів»

Телеканал СТБ оголосив про початок кастингів одинадцятого сезону проекту «Битва екстрасенсів». Про це повідомила прес-служба СТБ.

 

Одинадцята «Битва екстрасенсів» буде міжнародною, як і кілька попередніх, тобто в ній братимуть участь представники різних країн, розповів директор творчого об'єднання СТБ Олексій Удовицький у коментарі «Детектор медіа». Але якщо в десятому сезоні участь брали «титани», найкращі учасники попередніх програм, то в одинадцятому будуть абсолютно нові обличчя: «Я думаю, що вона буде більш на дев'яту схожа, міжнародна, включаючи як українських, так і зарубіжних екстрасенсів».

 

Також пан Удовицький зазначив, що творча група програми продовжуватиме свої кримінальні розслідування: «Надіємося, що це принесе комусь користь. Тому що часто людей, які відсиділи по шість-сім років незаконно, після наших програм навіть звільняють з СІЗО».

Кастинг відбудеться 31 травня.

 

Нагадаємо, «Битва екстрасенсів-10» називається «Війна титанів». У ній беруть участь переможці попередніх сезонів. Проект створений за британським форматом Psychic Challenge. Прем'єра десятого сезону мала нижчі показники за прем'єру дев'ятого сезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6883
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду