detector.media
04.05.2012 18:46
СТБ зніме 11-ту «Битву екстрасенсів»

Телеканал СТБ оголосив про початок кастингів одинадцятого сезону проекту «Битва екстрасенсів». Про це повідомила прес-служба СТБ.

 

Одинадцята «Битва екстрасенсів» буде міжнародною, як і кілька попередніх, тобто в ній братимуть участь представники різних країн, розповів директор творчого об'єднання СТБ Олексій Удовицький у коментарі «Детектор медіа». Але якщо в десятому сезоні участь брали «титани», найкращі учасники попередніх програм, то в одинадцятому будуть абсолютно нові обличчя: «Я думаю, що вона буде більш на дев'яту схожа, міжнародна, включаючи як українських, так і зарубіжних екстрасенсів».

 

Також пан Удовицький зазначив, що творча група програми продовжуватиме свої кримінальні розслідування: «Надіємося, що це принесе комусь користь. Тому що часто людей, які відсиділи по шість-сім років незаконно, після наших програм навіть звільняють з СІЗО».

Кастинг відбудеться 31 травня.

 

Нагадаємо, «Битва екстрасенсів-10» називається «Війна титанів». У ній беруть участь переможці попередніх сезонів. Проект створений за британським форматом Psychic Challenge. Прем'єра десятого сезону мала нижчі показники за прем'єру дев'ятого сезону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY