Журналістів не пускають до ложі преси ВР на вимогу фракцій більшості (ДОКУМЕНТ)

26 Квітня 2012
10563
26 Квітня 2012
10:20

Журналістів не пускають до ложі преси ВР на вимогу фракцій більшості (ДОКУМЕНТ)

10563
Відповідне розпорядження віддав Володимир Литвин
Журналістів не пускають до ложі преси ВР на вимогу фракцій більшості (ДОКУМЕНТ)

Журналістів не пускають до ложі преси у Верховній Раді - вхід зачинено на ключ. Про це повідомила парламентський кореспондент СТБ у Верховній Раді Ольга Червакова.

 

Як стало відомо Ользі Черваковій, відповідне розпорядження віддав голова Верховної Ради Володимир Литвин на прохання лідерів проурядових фракцій. За її словами, вчора 25 квітня, голова депутатської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова депутатської групи «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков, голова депутатської фракції Народної партії Ігор Шаров і голова депутатської фракції КПУ Петро Симоненко звернулися  з листом до Володимира Литвина відповідного змісту.

 

«24 квітня народними депутатами України фракцій «Блок Юлії Тимошенко - «Батьківщина» та блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» було заблоковано парламентську трибуну, що унеможливлює проведення пленарних засідань Верховної Ради України. У зв'язку з цим просимо дати доручення Апарату Верховної Ради України заборонити доступ до балконів сесійного залу парламенту (3-ій поверх) у дні пленарних засідань Верховної Ради України, коли проведення таких засідань унеможливлено через їх блокування», - цитує лист Ольга Червакова.

 

 

 

 

 

 Ложа преси пуста

 

Фото - народного депутата Лесі Оробець

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10563
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
4385 дн. тому
Бояться, що журналісти зафіксують, як вони будуть бити.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду